Добре дошли в нашия магазин

Избери по

Възраст

Цена

1лв. - 63лв.

Категории

Начало Марки

Carioca

Филтри

Carioca

Предприемачът Алесандро Фрола основава компанията Universal в провинция Торино в средата на 50-те години на миналия век, от която се раждат Carioca и Corvina, поставяйки основите за създаването на новия бранд. Благодарение на Carioca, Universal s.p.a. се превърнали в глобална опорна точка в производството на маркери, докато Corvina станали брнадът с най-продаваните химикалки по света.  

Повече от 50 години Carioca е символ на качество, с продуктите си произведени в Италия, които са предназначени да развиват творчеството на децата в споделена игра на изобретателност и сръчност. 70% от продуктите с гордост се произвеждат в Италия и се разпространяват в над 80 страни и на 5 континента.

Гамата от продукти са маркери, цветни моливи, темперни бои, пастели, образователни игри и много други предмети за рисуване, всички изработени и тествани с максимално внимание за качество и безопасност. Флумастерите на бранда се произвеждат изцяло във фабриките на Settimo Torinese, като се използват хранителни багрила, което ги прави безопасни, дори и да попаднат в устата на детето, а също така, са лесни за почистване.  

104

продукти

Продукти

Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

Нови продукти

Най-продавани