Абонирай се за бюлетин! Специални кодове за отстъпка само за абонирани клиенти!

Добре дошли в нашия магазин

Избери по

Възраст

Цена

8лв. - 994лв.

Категории

Начало Марки

Classic world

Филтри

Classic world

Classic World е компания, произвеждаща детски играчки в Нингбо, Китай. Играчките им са чисти и модерни, повечето от които ръчно изработвани в малки работилници. Влагат много време и усилия в проектирането и препроектирането на своите играчки, така че те да са забавни за Вашите деца и преди всичко - безопасни. Промените в производството са постоянно обновявани, за да се адаптират към изискванията на техните клиенти, запазвайки имиджа си. 
Децата са нашето бъдеще, затова играчките на Classic world са не само забавни, но и изключително образователни, развиващи детското въображение. Екипът, занимаващ се с дизайна е от родители, учители, специалисти по ранно развитие на децата, разбиращи нуждите на децата. 
Производственият процес е екологично безопасен, за да допринесе за създаването на безопасен и чист свят, в който нашите деца да растат. Използват FSC дървесина, взета от устойчиви гори, именно затова играчките ще издържат много години без да се променят. Без химикали и нетоксични материали, единствено бои на водна основа – безоопасността и здравето на децата са най-важни.
Брандът е преминал множество тестове за качество и безопасност: ISO 9001: 2008, система за управление на качеството, членство в Seddex, BSCI и FSC. Стандартите са винаги с 30 % по-високи от европейските и американските такива. Също така са оторизиран производител на играчки на Disney. На фирмата разчитат фирми като: Toys R Us, Hamleys, ELC, MOTHER CARE и други. 

278

продукти

Продукти

Страница 1 от 14
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Най-продавани