Добре дошли в нашия магазин

Избери по

Възраст

Цена

2лв. - 126лв.

Категории

Начало Марки

BanBao

Филтри

BanBao

BanBao е производител на образователни играчки за сглобяване. Продуктите отговарят на всички изисквания за качество и безопасност в отдел конструктори. BanBao разполага с над 20 различни серии и 160 продукта. Брандът предлага 2 размера конструктори:
Големи конструктори: Частите от конструкторите са по-големи и са подходящи за деца на възраст от 3 до 5 годинки. 
Малки конструктори: Частите от конструкторите са с по-малки размери и са подходящи за деца на възраст от 5 до 14 години. 
BanBao се стреми към изграждането на качествено прогресивна марка за играчки. Марка, която ще позволи на деца от всички възрасти да играят с  играчки, които ще им позволят да преследват мечтите си и които ще допринесат за тяхното образователно развитие. BanBao има за цел да постигне това чрез: Произвеждане на играчки, които отговарят на всички изисквания за опазване на околната среда и безопасността, съгласно закона, подкрепа на проекти, които могат да подобрят социалното положение на децата, разработване на качествени и образователни играчки, което е техният най-голям приоритет. 
Целта на BanBao е да предизвика децата да прескочат границите на собственото си въображение с нова, образователна марка играчки. Как ще се постигне това? Чрез разработване на серии играчки, които са в синхрон с детската мисъл. 
BanBao ще зарадват всяко дете не само със забавни, но и с образователни конструктори, които са подходящи за деца от различни възрасти. 

157

продукти

Продукти

Страница 1 от 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»

Нови продукти

Най-продавани