Добре дошли в нашия магазин

Избери по

Възраст

Цена

11лв. - 224лв.

Категории

Начало Марки

Paola Reina

Филтри

Paola Reina

Paola Reina вече повече от 20 години се занимава с производство на уникални кукли и текстилни дрешки за тях, които помагат на децата да превърнат света край себе си в едно по-приказно и интересно място. Всяко дете се нуждае от кукла, с която да пресъздаде реалния си свят и да му помогне да изрази себе си. Играта с кукли помага на детето в неговото развитие - двигателно, емоционално, социално и когнитивно и разработва комуникационните му и езикови умения. Децата непрекъснато говорят и общуват с куклата, разиграват различни ежедневни действия и пресъздават реалността.
Paola Reina произвежда невероятни кукли предоставяйки на всеки свой продукт автентичност, безопасност и високо качество! 
Марката обръща внимание на детайлите и създава всеки един от тях с изключителна прецизност и красота. Зад всяка кукла на Паола Рейна стои голяма група специалисти, които работят върху нейното развитие. Технологията, качеството и дизайна играят много важна роля в производствения процес, като се комбинират усъвършенствани техники с други напълно ръчно изработени такива като скулптура на матрици, грим на лицето, прическа и др. Всички кукли, както и техните дрехи и аксесоари са произведени в Испания, във фабрика в Онил (Аликанте), родния град на куклите и играчките от десетилетието на 1870-те години. Марката притежава удостоверение "100% произведено в Испания ", което гарантира съответствие с най-строгия контрол на европейските стандарти за качество. Материалът, използван за направата на всички Paola Reina кукли, е мек PVC без фталати, химикали и вредни вещества за 100%-ва безопасност на децата. Телата на серията меки кукли са изработени от памук и полиестер без изкуствени багрила.
Paola Reina са кукли със сърце, създадени с качество и дизайн! 

118

продукти

Продукти

Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»

Нови продукти

Най-продавани